BioPulse Lifting Mask

Meer Zichten

BioPulse Lifting Mask

Schrijf een review over dit product

Let op: De losse BioPulse producten zijn alleen los te kopen nadat de startset is aangeschaft. Alle producten zijn op elkaar afgestemd en hebben elkaar nodig om het gewenste resutaat te bereiken!

BioPulse Lifting Mask is een 100% natuurlijk. activerend masker. Samengevoegd met de Enzyme Mask en Activator vormen deze 3 producten het BioPulse Masker.
Na het aanbrengen op de huid, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn. 
Tijdens het masker worden de gezichtsspieren gestimuleert en verstevigt, waardoor de huid strakker wordt en contouren meer gedefinieerd. We noemen deze behandeling daarom ook wel de "mini face-lift".15 gram.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 34,90 Incl. BTW: € 42,23

Aanvullende Informatie

Productnummer 052.001.001.06
Gewicht 200
Barcode Nee

Klant Recensies

Schrijf uw Eigen Recensie

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Dienstverlening