Cosmeceuticals

Onze Cosmeceutical behandelingen richten zich op zichtbare huidverbetering en het samenwerken met natuurlijke lichaamsprocessen. Hierdoor kunnen we, samen met het lichaam, tot mooie resultaten komen. Dit zijn onze Cosmeticeutical behandelingen:

Fruitzuurpeeling

Onze fruitzuurpeelings worden gekenmerkt door lage pH waarden en moeten altijd geneutraliseerd worden. Binnen ons assortiment bieden wij de volgende fruitzuurpeelings aan, waarvan de meeste in verschillende percentages verkrijgbaar zijn:

- Glycolic Acid Peel (glycolzuurpeeling),

- Lactid Acid Peel (melkzuurpeeling).

- Salicylic Acid Peel (salicylzuurpeeling)

- Sensitive Peel (mix van Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid.)

Bio Peel kruidenpeeling

Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. Bekijk de video HIER.

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. Bekijk de video HIER.

Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling.

Geen producten gevonden voor deze selectie.