PROEFBEHANDELING BOEKEN

Een behandeling speciaal voor de schoonheidsspecialist!

Als schoonheidsspecialist lig je zelden zelf in de behandelstoel. En dat is zonde, want het heeft heel veel voordelen. Naast een stuk ontspanning en een opgeknapte huid kun je ook geïnspireerd raken door een andere schoonheidsspecialist. Denk hierbij aan andere methodes, grepen of communicatie. Nadat je zelf een behandeling ervaren hebt, kun je hierover ook met meer enthousiasme én uit ervaring vertellen.

In het Experience Center van Salonnepro weten we hoe belangrijk deze ervaring is voor jou als schoonheidsspecialist. Boek daarom gratis en vrijblijvend een proefbehandeling. Je wordt ontvangen door een schoonheidsspecialist met een heerlijk drankje uit onze SpaBar, waarna je in één van de cabines een huidverbeterende behandeling naar keuze ondergaat.

Kies bijvoorbeeld uit de Bio Peel kruidenpeeling, BioPulse Therapy of een fruitzuurpeeling. Of wil je liever een microneedling behandeling uitproberen?

Je kunt jouw proefbehandeling boeken via service@salonnepro.com onder vermelding van 'Proefbehandeling'. We verwelkomen je graag in ons Experience Center in Renkum (Gelderland).

spa-salonnepro-experience-centre-Renkum-small