OVER ONSOVER ONS

Wij zijn een klein maar gezellig bedrijf, gerund door 2 dames: Sharon Pieters en Selma Hendrikse. Zij werken al sinds 2006 samen in de beauty-branche, toen nog als distributeur van een ander merk. In 2008 is het merk Salonnepro door Sharon opgestart. We begonnen met het produceren van producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 is onze gehele huidverzorginslijn ontwikkelt en in de jaren erna kwamen er steeds meer producten en specialistische behandelingen bij. Vandaag de dag zet ons hele team zich in voor onze schoonheidsspecialisten: om hen te trainen, voorzien van vakkennis en om een vangnet te zijn voor alle vragen. 

ONS DOEL

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.
Wij ondersteunen onze schoonheidsspecialisten met alle kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen. Hierin zijn wij transparant, hulpvaardig en servicegericht. Want ons doel bereiken kunnen we niet alleen, dat doen we samen met onze schoonheidsspecialisten!

ONZE PRODUCTEN

Onze producten worden ontwikkelt door Sharon Pieters. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

WE LOVE  
Animals, pet them, not test them
Parabenenvrij
Vegan
Sulfaatvrij
Vrij van microplastics
Siliconenvrij
Phthalatenvrij
Natural & organic!


TRAININGEN

Voor onze verschillende specialistische behandelingen bieden wij trainingen met certificaat aan. Zo geven wij de training Microneedling, Biopulse Therapy, Fruitzuurpeelings, Bio Peel en Dermaplaning. De training is altijd inbegrepen bij het startpakket en wij geven de training in persoonlijke sfeer op verschillende locaties. Datum en tijd stemmen wij altijd af met de cursist en het combineren van twee trainingen op dezelfde dag is tevens mogelijk. Voor het verzekeren van Microneedling behandelingen zijn wij goedgekeurd door Ocean Verzekeringsgroep (via ANBOS).

ONZE INGREDIËNTEN

Wij houden van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft! Ingrediënten waar wij van houden en veel mee werken zijn:

Plantaardige oliën en boters
- Shea butter (Butyrospermum Parkii)
- Olive oil (Olea Europaea)
- Jojoba oil (Simmondsia Chinensis)
- Sunflower oil (Helianthus Annuus)
- Rosa Canina oil
- Apricot oil (Prunus Armeniaca)
- Squalane
- Avocado oil (Persea Gratissima)

Vitaminen
- Tocopherol (vitamine E)
- L-Ascorbic Acid (vitamine C, bioactieve vorm)
- Ethyl Ascorbic Acid (vitamine C)
- Panthenol (pro-vitamine B5)
- Niacinamide (vitamine B3)
- Retinyl Palmitate (vitamine A)

Plantaardige extracten
- Aloe Vera juice
- Sodium Hyaluronate
- Cylindrotheco Fusidormis algae extract
- Spirulina algae extract
- Carrot extract (Daucus Carota)
- Sea Buckthorn extract (Hippophae Rhamnoides)
- Chamomile extract (Chamomilia Recututa Matricaria)
- Rosemary extract (Rosmarinus Officinalis)
- Blackcurrant extract (Ribes Nigrum)   

Peptiden en actives
-
Matrixyl 3000 ®
-
Idealift ®
- Matrixyl Synthe'6 ®
- Argireline ®
- Haloxyl ®
- Benzoyl Peroxide (liposoom ingekapseld)
- Salicylic acid