Online trainingen

Onze online trainingen

  • Bio Peel 
  • BioPulse Therapy

Onze online trainingen zijn bedoeld om u op een boeiende en effectieve manier nieuwe kennis en vaardigheden te leren over onze cosmeceuticals. Elke training bevat een mix van theorie, praktijk en video's om de behandeling op een levendige manier te verkennen.

Hoe krijgt u toegang?

Zodra u de online training of het startpakket heeft aangekocht via onze website, krijgt u direct toegang tot al het lesmateriaal via ons online platform. U heeft dan 3 maanden de tijd om de training af te ronden vanaf het moment dat u toegang heeft gekregen tot de training. Dit geeft u de flexibiliteit om de training op uw eigen tempo te volgen, op momenten die voor u het beste uitkomen, zolang u maar een stabiele internetverbinding heeft.

Wat kunt u verwachten?

Onze trainingen zijn opgebouwd uit verschillende modules die elk aspect van de specialisatie behandeling(en) doorneemt. Zo wordt de theorie uitgebreid behandelt en zit er in iedere training een praktijk video. U ontvangt bij aankoop van een losse training altijd het desbetreffende werkboek, hierin vindt u alle informatie die wordt besproken tijdens de training. 

Certificaat van afronding:

Als u de training succesvol heeft afgerond, ontvangt u een digitaal certificaat. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.